Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahody v rumu: Omyté jahody, zbavené lístků, posypeme cukrem a necháme odležet minimálně 2 hodiny na chladném místě. Poté zalijeme rumem a vše lehce promícháme. Zahřejeme téměř k varu a horké naplníme do připravenýc ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Toasty na topinky z cukety: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji až do skleněna. Cuketu oloupeme, vyloupneme prostředek a nakrájíme na hrubo. Přidáme ji k cibuli a postupně přidáme i ostatní ingredience. Vše dusíme cca 3 ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový kompot s dýní: Oloupané dýni vykrojte měkký střed, nakrájejte ji na kostky a uvařte dopoloměkka v cukerném nálevu. Dýni vyjměte a spolu s přebranými a okapanými brusinkami narovnejte do sklenic a do 3/5 zalijte cuk ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový kompot s hruškami: Cukr a skořici svařte s vodou, pak přidejte oloupané, na čtvrtky nakrájené hrušky a uvařte dopoloměkka. Potom je vyjměte a dejte do porcelánové mísy. Do cukerného nálevu vložte brusinky a povařte, dok ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový kompot s jablky: Cukr a koření svařte s vodou. Do cukerného nálevu přidejte brusinky a nechte povařit, pak přisypejte oloupaná, přepůlená jablka zbavená jádřinců a vše opět asi 5 minut povařte. Horký kompot přeložte d ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový kompot se skořicí: Svařte cukr s vodou za stálého sbírání pěny. Do cukerného nálevu přidejte oprané a okapané brusinky, 5 minut povařte, přeceďte, brusinky narovnejte do sklenic, do šťávy přidejte kyselinu citrónovou a ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dia brusinkový džem: Brusinky přeberte, operte a dejte vařit do kastrolu, po chvíli přidejte umělé sladidlo a nechte přejít var. Horký džem naplňte do sklenic, uzavřete a sterilujte 10 minut při 85°C.
... ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový džem s malým množstvím cukru: Brusinky přeberte, operte a zasypte cukrem a zvolna zahřívejte. Jakmile pustí šťávu a zesklovatí, přeceďte je a šťávu dál vařte, až začne rosolovatět. Znovu do ní přidejte brusinky a nechte přejít var ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dia broskvový kompot: Broskve omyjte, oloupejte, rozpůlte a vypeckujte. Vložte do vody okyselené kyselinou citronovou – 1 lžička na 1 litr vody, pak je naskládejte do sklenic, zalijte horkou vodou, sklenice uzavřete a ste ... …více»
|
27. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskve v octě: Broskve omyjte a nechte okapat, místo stopky do každé vtlačte po 1 hřebíčku a narovnejte do sklenic. Svařte ocet s cukrem, vařící nalijte na ovoce a na týden postavte do chladu. Poté nálev slijte, pře ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |