Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pikantní čalamáda: - očistit, na jemné nudličky pokrájet nebo nakrouhat zelí, papriky, okurky, mrkev, cibuli a nekolik feferonek
- zeleninu dáme do hrnce, promícháme, přidáme vodu, ocet, olej, cukr, sůl a pepř
- promí ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Maďarský zeleninový salát: 1. Paprikové lusky rozpůlíme, odstraníme stopku, jádřinec a bílou přepážku, lusky omyjeme, necháme okapat a pokrájíme na nudličky. Rajčata omyjeme, necháme okapat, vykrojíme tvrdá lůžka a rozkrájíme n ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rajčata v octě: 1. Rajčata omyjeme a necháme oschnout. Každé rajče 10x propíchneme párátkem a vložíme do připravených sklenic.
2. Cibulky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na octový roztok smícháme ocet, vodu, sůl, ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jemný višňový kompot: 1. Višně omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme a naplníme jimi sklenice. Skořici rozlámeme na 4 kousky a rozdělíme spolu se zázvorem do sklenic k višním.
2. Vodu s cukrem a šťávou z pomeranče přived ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládané okurky: 1. Okurky omyjeme, necháme okapat a poté promícháme se solí a necháme přes noc sůl natáhnout.
2. Okurky rozdělíme společně s bylinkami, kořením a cibulí do zavařovacích sklenic. Do každé sklenice př ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodovo-citrónová marmeláda: 1. Citrony oloupeme (odstraníme i bílou slupku) a nakrájíme na dílky (měsíčky). Jahody omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme, nakrájíme na malé kousky a spolu s dílky citronu odvážíma (dohromady 1 kg) ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablkovo-pomerančový džem: 1. Jablka pokrájíme na malé kousky, případně rozmixujeme. Přidáme dílky pomeranče, citrónovou šťávu, kyselinu citrónovou, vodu a Gelfix Klasik. Za stálého míchání povaříme.
2. Přidáme cukr a znovu z ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskvová marmeláda s rumem: 1. Broskve nakrájíme na kousíčky, rozmixujeme a propasírujeme. Do studené ovocné dřeně přidáme Gelfix Klasik a povaříme. Přisypeme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Vaříme cca 1 minutu, poté ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodovo-jablečná marmeláda: 1. Jahody omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme, nakrájíme na malé kousky a odvážíme (750 g). Jablka omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny, zbavíme jádřinců, nakrájíme na malé kousky a odvážíme (25 ... …více»
|
16. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rybízovo-borůvkový džem: 1. Rybíz omyjeme, otrháme od stonků a navážíme (1 kg). Borůvky přebereme, omyjeme a navážíme (0,5 kg).
2. Ovoce a želírovací cukr dobře promícháme v hrnci. Vše přivedeme za stáléhomíchání k varu, ne ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |