Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Ovocné domácí čatní: 1. Mango nakrájejte na kousky přímo nad zavařovací nádobou. Přidejte všechny zbylé ingredience. Dvacet minut pomalu prohřívejte, až se cukr rozpustí. Občas zamíchejte.
2. Mírným varem za občasného p ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zelná čalamáda: Zeleninu důkladně omyjeme, jemně nakrouháme, ingredience na nálev smícháme a zeleninu nálevem zalejeme. Necháme 24 uležet, poté plníme do skleniček a sterilujeme asi 30-40minut. ... ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Bezinkový ocet: Do větší jsme sklenice naskládali čisté květy až k hrdlu a zalili octem. Sklenici dobře zavázali a nechali stát v chladnu asi dva týdny. Po přefiltrování přidávali bezinkový ocet ke zlepšení chuti do ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zázvorová marmeláda s jablky: Ze zázvoru odstraníme slupku a nakrájíme na 2,5 cm kostičky nebo kolečka vložíme asi do 1 - 1 1/2 litrového kastrůlku. Oddenek zázvor musíme několikrát opakovaně povařit v čerstvé vodě, abychom odstra ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Indická nakládaná vejce: Vejce oloupeme, proložíme bobkovým listem v přiměřeně velké sklenici. Ocet a koření svaříme v patřičném množství vody (tj. aby pak byly vejce ve sklenici zcela zality nálevem). Když nálev vystydne, ve ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládané houby v soli: Houby zasucha očistíme, nakrájíme na kostky tak velké jako když krájíme housky do knedlíků. Volně rozložené je necháme na slunci nebo v teplém vzduchu několik hodin zaschnout (2 hod.), aby se část vod ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládané citróny v soli: Vezmeme 6 až 8 citrónu (podle velikosti sklenice) a nařízneme je podélně do kříže. Nedořízneme je však až do konce, jenom chceme vytvořit prostor - kapsu umožňující nacpat do jeho nitra okořeněnou sůl ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládané vlašské ořechy: Vlašské ořechy možno jen tenkráte nakládati, je-li vnější slupka i skořepina ještě měkká. Jinak ovšem musí být náležitě vzrostlé. Nejlepší doba je koncem června nebo počátek července. Chceme-li ořechy ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládané chilli meruňky: Do sterilních sklenic naskládáme vypeckované meruňky a přidáme dvě sušené chilli papričky a tři až čtyři kuličky nového koření.
Svaříme 500 ml vody s cukrem a ještě teplým cukrového sirupu a meruňky ... …více»
|
11. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Meruňkový džem s levandulí: Citron oloupeme a rozkrájíme na tenká půlkolečka. Omyté meruňky vypeckujeme a nakrájíme na drobné kostičky. Vše vložíme do kastrolu, podlijeme 1 dl vody a důkladně rozvaříme za stálého míchání 1 hodin ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |