Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Višně zavařené s medem ve vlastní šťávě: Višně důkladně umyjeme a odstopkujeme. Vložíme do skleněných lahví a zalijeme medem. Sterilizujeme 15 - 20 min při teplotě 85 - 90 st. C. Podobně jako višně můžeme zavářet maliny, borůvky, jahody atd. ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Třešně v pálence: Třešně dobře omyjeme, necháme v sítu okapat a zbavíme stopek. Připravíme si dvě větší čisté sklenice se šroubovacím uzávěrem, na dno nasypeme želírovací cukr a poté dovnitř naaranžujeme skořici s citr ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařené hřiby: Hřiby povaříme v osolené vodě a ocedíme. Přendáme do skleniček.
Zálivka:
Litr vody, půl l octa s 1 dekem, bobkovým listem a cukrem svaříme jako zálivku
Hřiby zalijeme a zavřené skleničky 20 minut s ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jitrocelový med: Čisté listy rozkrájíme, dáme do mísy a zalijeme vodou. Za 24 hodin vodu scedíme a listky vylisujeme. Na 10 dkg šťávy přidáme 15 dkg cukru a opatrně povaříme 10 minut - opatrně, aby všechny léčivé ... ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kari okurky: Okurky nastrouháme na kolečka, cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vše ostatní, zamícháme a necháme odležet 2 hodiny. Nandáme do skleniček a zavaříme jako okurky.
... ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Meruňková zavařenina: Meruňky omyjeme, rozkrojíme a vypeckujeme. Vložíme do čistých sklenic. Skládáme je na sebe řeznou plochou dolů. Pak zalijeme teplým sladkým nálevem. Sterilujeme při 80 °C 20 minut. ... ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hruškový kompot se zeleným pepřem: Hrušky omyjeme, osušíme, podélně rozpůlíme a vyřízneme jádřince. Citrony tence okrájíme. Citrónovou šťávou zakapeme hrušky (aby nezhnědly). Smícháme ocet s vodou, přidáme cukr a krátce povaříme. Brusi ... …více»
|
1. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rybízové chutney: 1/2 l rumu, 2 kg otrhaného červeného nebo bílého rybízu a Quittin vaříme 10 minut. Poté přidáme 2 kg cukru, 1 vanil.cukr a mletou skořici (dle chuti) a vaříme 5 minut. Horké plníme do sklenic. Výborné ... …více»
|
1. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Okurky bez vaření: Nálev zahřejeme na 80 st. Celsia, nevaříme! Do každé sklenice k okurkám přidáme koření, cibuli a kopr. Zavíčkujeme a sterilizujeme při 80 st. Celsia cca 20 min. ... ... …více»
|
1. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Vinné kvašáky: Nálev necháme přelít varem, na dno sklenice dáme kopr, vrstvu okurek, křen, česnek a opět vrstvu okurek. Sklenici celou zaplníme, vše zalijeme vlažným nálevem a necháme kvasit. Po 3 týdnech zalijeme v ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |