Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
4. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskvovo-jahodový kompot: Jahody opatrně důkladně umyjeme. Broskve ponoříme na několik vteřin v horké vodě, zchladíme, přepůlíme, vypeckujeme a oloupeme.
Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme cukr a společně uvedeme do varu. Chví ... …více»
|
4. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Karotková marmeláda: Vymačkáme šťávu z citrónů. Zbytek citrónů i s kůrou (bez jader)rozemeleme s mrkví. Do protlaku přilijeme citónovou šťávu a menší množství vody. Směs rozvaříme a pak propasýrujeme. Zahustíme cukrem a v ... …více»
|
4. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Čalamáda s červenou řepou: Zeleninu očistíme, postrouháme a zalijeme horkým nálevem uveřeným z octu, cukru, oleje a nakladače. Promícháme a dáme na 24 hodin odležet. Potom znovu zamícháme, naložíme do sklenic i se šťávou, uzavř ... …více»
|
4. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pravé ruské kvašáky: Do 4 litrových lahví naskládáme okurky (nejlépe větších rozměrů) a proložíme je: mrkev a petržel nakrájená na kolečka, cibule, kopr, křen (pro milovníky ostřejší chuti přidat jednu až dvě feferonky). ... …více»
|
3. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Červená řepa po kanadsku: Vše smícháme dohrovady a vaříme 10 minut. Necháme přes noc "vychladit". Červenou řepu, pokud možno menší, umyjeme a uvaříme asi tak 30 minut. Zkoušíme, jako když vaříme celé brambory, aby ... …více»
|
3. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Okurky s celerovou natí : Připravte si nálev a povařte asi 15 minut. Do poloviny sklenic narovnejte trochu větší okurky, přidejte 3 kolečka cibule, 5 koleček mrkve, 5 kostiček křenu, celerovou nať a kopr. Dorovnejte menšími ok ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablková zavařenina se zázvorem: 1. Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec.
2. Čtvrtky jablek pokrájíme na malé kousky. Zázvor oloupeme a jemně posekáme. Citrony vymačkáme.
3. Rozinky namočíme do vody, necháme okapat a d ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hrušky zavařené s citronem podle pradávného receptu: Ne příliš přezrálé, dobré, šťavnaté hrušky prostřední velikosti oloupáme, stopku očistíme a zkrátíme, rozkrojíme napůl i se stopkou, jaderníky odstraníme. Potom dáme do kamenného čistého kastrolu vrst ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablkocuketová marmeláda: Jablka a cukety oloupeme a na jemno nastrouháme. Všechny ingredience dáme do vyššího hrnce a za stáleho míchání necháme vzkypět. Odstavíme, v hrnci rozmixujeme a vaříme dále ještě 5 minut. Plníme do s ... …více»
|
2. 08. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jeřabinový džem s hruškami: Jeřabiny dáme na 24 hodin do mrazicího boxu. Zalijeme octem a litrem vody a necháme 12 hodin táhnout. Octovou vodu slijeme, jeřabiny zalijeme asi 2 litry vody a 20 minut povaříme.
Rozvařené jeřabiny ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |