Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meloun v rumu

Meloun v rumu
2. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Meloun v rumu: Pevnou dužinu z melounu zbavíme pecek a nakrájíme na kostky. Uložíme je do sklenice, do každé přidáme uvedené ingredience, zalijeme horkou vodou a zavíčkujeme. Sterilujeme 10-15 minut při 85° C. ... ... …více»

Marmeláda z rebarbory a malin

Marmeláda z rebarbory a malin
2. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Marmeláda z rebarbory a malin: Rebarboru vložíme do hrnce, přilijeme vodu a vaříme na mírném ohni asi 10 minut nebo úplně doměkka. Přidáme maliny a citrónovou šťávu a vaříme dalších 10 minut nebo až je ovoce hodně měkké. Vmícháme ... …více»

Kořeněné meruňky

Kořeněné meruňky
2. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kořeněné meruňky: Meruňky omyjeme, osušíme, rozpůlíme a vypeckujeme. Louskáčkem na ořechy rozlouskneme šest pecek a jadérka přidáme do skleniček k rozpůleným meruňkám. Vinný ocet smícháme s vodou, cukrem, solí, bobkov ... …více»

Jahodové čatní s mangem

Jahodové čatní s mangem
2. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodové čatní s mangem: 1. Mango oloupeme, nakrájíme na kostičky a odvážíme asi 700 g. Jahody omyjeme, necháme okapat, odstopkujeme a překrájí­me je na čtvrtiny. Cibuli oloupeme a nase­káme nadrobno. Chilli papričky překrojí ... …více»

Jeřabinový džem s jablky

Jeřabinový džem s jablky
2. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Jeřabinový džem s jablky: Jeřabiny omyjeme, zbavíme stopek a pak uložíme na 24 hodin do mra­zicího boxu. Jsou potom méně trp­ké. Jeřabiny zalijeme octem a litrem vody, necháme 12 hodin táhnout a slijeme. Ovoce znovu zalijeme 2 ... …více»
 

Meruňkový kompot s rybízem a jablky

Meruňkový kompot s rybízem a jablky
2. 08. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Meruňkový kompot s rybízem a jablky: Řádně vymyté sklenice naplníme do 1/3 půlkami meruněk (které skládáme střechovitým způsobem), nasypeme bobule rybízu, 3 vrchovaté lžíce cukru a doplníme krájenými jablíčky. Zalijeme vodou asi 1 cm od ... …více»

Melounové kuličky v pomerančovém likéru

Melounové kuličky v pomerančovém likéru
2. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Melounové kuličky v pomerančovém likéru: 1. Melouny oloupeme. Z dužiny vypi­chovačem vykrájíme malé kuličky a dáme je do sklenice, kterou jsme vypláchli hor­kou vodou. 2. Vanilkový lusk podélně nařízneme a poté příčně rozkrojíme. Citrony do ... …více»

Ovoce míchané v rumu

Ovoce míchané v rumu
2. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Ovoce míchané v rumu: Do litrových lahví se širokým hrdlem klademe vrstvy různého ovoce podle sezony. Každou vrstvu prosypeme cukrem. Když je sklenice naplněna, polijeme ovoce rumem, povážeme a za 6-8 týdnů můžeme ovoce po ... …více»

Pomeranče a ořechy v rumu

Pomeranče a ořechy v rumu
2. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Pomeranče a ořechy v rumu: 1. Cukr nasypeme do rendlíku. Pomeranče dů­kladně omyjeme horkou vodou a utěrkou osu­šíme. Nožem tence oloupeme kůru, překrojíme a vymačkáme šťávu. 2. Pomerančovou kůru a pomerančovou šťávu svaříme . ... …více»

Meruňková marmeláda s kiwi

Meruňková marmeláda s kiwi
2. 08. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Meruňková marmeláda s kiwi: Meruňky vypeckujeme a nakrájíme na malé kousky. Kiwi oloupeme, odstraníme tuhý střed a pokrájíme. Dáme vše do hrnce, přidáme želírovací cukr a řídíme se návodem na sáčku. Těsně před koncem vaření přid ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !