Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závin s krabími tyčinkami a jablky

fotka Závin s krabími tyčinkami a jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Závin s krabími tyčinkami a jablky:

200 g listového těsta  | 100 g krabích tyčinek  | 400 g strouhaných jablek  | 100 g rumových perníčků  | 50 g zelených oliv  | hrst vlašských ořechů  | 1 žloutek na potření  | 1 lžíce hladké mouky na vál

Postup přípravy receptu Závin s krabími tyčinkami a jablky:

Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále na plát cca 15 x 30 cm. Těsto přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Do středu těsta dáme strouhaná jablka, která jsme před tím smíchali s nastrouhanými rumovými perníčky. Jablečnou směs posypeme pokrájenými olivami a nasekanými vlašskými ořechy a poklademe krabími tyčinkami. Okraje potřeme žloutkem a přehodíme přes sebe. Závin potřeme zbylým rozšlehaným žloutkem a pečeme ve vyhřáté troubě při zhruba 200 stupních. Pečené krájíme zoubkovaným nožem a podáváme jako studený nebo teplý předkrm.


Fotky receptu Závin s krabími tyčinkami a jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin s krabími tyčinkami a jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !