Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 10.11. 2024
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Závin se zelím, vepřovým masem a játry

fotka Závin se zelím, vepřovým masem a játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Závin se zelím, vepřovým masem a játry:

300 g vepřového masa  | 150 g vepřových jater pokrájených na malé kostičky  | 400 g kysaného zelí  | 400 g listového těsta  | 1 velká cibule  | 2 lžíce sádla  | špetka celého kmínu  | dle chuti cukr  |  olej na smažení  | 1 vejce na potření  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Závin se zelím, vepřovým masem a játry:

Játra na oleji rychle orestujeme. V kastrolu na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kostky vepřového masa a osmahneme ho. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Asi po 30 minutách přidáme do kastrolu zelí a kmín. Vše společně vaříme dalších asi 10 minut. Nakonec osladíme. Listové těsto rozválíme na 2 tenké pláty. Na každý rozprostřeme zelí s masem a játra. Díly svineme, na vymaštěném plechu potřeme vajíčkem. Při 180 stupních Celsia pečeme 20 minut.


Fotky receptu Závin se zelím, vepřovým masem a játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin se zelím, vepřovým masem a játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !