4 porce filé
| 600 g brambor
| 500 g mražené zeleniny
| 4 lžíce bílého vína
| 4-5 lžic sekaného kopru
| 120 g bílého jogurtu
| 1/2 kostky bujonu
| dle chuti citronová šťáva
| hořčice
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
Postup přípravy receptu Závitky z rybího filé :
Rybí filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom je podélně stočíme do závitků a upevníme párátkem.
Zeleninu přelijeme malým množstvím vody, přidáme bujónovou kostku, přivedeme k varu a zhruba po 5-6 minutách přidáme rybí závitky a společně při mírné teplotě dusíme ještě 15 minut.
Jogurt smícháme s hořčicí, vínem a koprem, za stálého míchání prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.
Omáčkou přeléváme na talířích závitky z rybího filé se zeleninou. Příloha-brambory.
Fotky receptu Závitky z rybího filé :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!