Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.07. 2024
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka v javorové marinádě

fotka Žebírka v javorové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Žebírka v javorové marinádě:

1,5kg vepřová žebírka(mohou být uzená)nasekané na menší kousky  | 150ml javorový sirup  | 100ml chilli omáčka(sladká nebo pikantní)  | 1 cibule(nasekaná na drobno)  | 50ml ocet(nejlépe jablečný)  | 2lžíce hořčice  | 2lžíce worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu Žebírka v javorové marinádě:

1.Připravte zálivku

Suroviny na zálivku promíchejte ve velké míse a přidejte k nim žebírka. Důkladně promíchejte, aby se stejnoměrně obalila. Uložet je do ledničky a nechte alespoň 4 hodiny marinovat.

2.Pečte na plechu

Troubu předehřejte na 220 stupňů, horkovzdušnou na 200 stupňů. Rozložte žebírka na plech vyložený pečícím papírem a pečte půl až třičtvrtě hodiny(uzená budou hotová dříve asi za dvacet minut), až budou hezky propečená a měkká.


Fotky receptu Žebírka v javorové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka v javorové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !