2 hrnečky hladké mouky
| 1 hrneček cukru
| 1 ks kypřící prášek do pečiva
| 3 ks vejce
| 1/2 hrnečku oleje
| 1 hrneček mléka
| 1 ks nápoj v prášku
| 2 ks vanilkové pudinkové prášky
| 4 lžíce cukru
| ovoce podle ročního období dle chuti
Postup přípravy receptu Želatinové řezy:
V míse smícháme mouku, cukr, kypřící prášek, vejce, olej a mléko. Ze všech přísad vytvoříme těsto, které nalijeme na vymazaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova. Mezitím si připravíme želatinu: do rozdělaného pomerančového nápoje v prášku přidáme čtyři lžíce cukru a oba vanilkové pudinky. Celé to přivedeme k varu a mícháme do zhoustnutí. Na upečené těsto navršíme ovoce a přelijeme želatinou.