Vložil: | Veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninový kapr :
4 porce kapra
| 3 mrkve
| 1/2 celeru
| 8 ředkviček
| 4 řapíky celeru
| 4 listy hlávkového salátu
| sůl
| mletý pepř
| kari koření
| koření na ryby
| 3 lžíce vinného octa
| olej nebo tuk
| mletá paprika
| grilovací koření
| sójová omáčka
Postup přípravy receptu Zeleninový kapr :
Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Zapékací mísu vymažeme tukem nebo olejem a cibuli do ní rovnoměrně naskládáme. Porce kapra pokapeme citrónovou štávou, osolíme, opepříme a naskládáme do zapékací mísy na cibuli. Zeleninu oloupeme, nakrájíme na menší kousky a ty nasypeme do mísy na maso. Podle chuti okořeníme, přilijeme vinný ocet, sójovou omáčku a v troubě vyhřáté na cca 160 °C půl hodiny pečeme. Kapr musí být hotový. Podáváme s vařenými bramborami nebo samotné.
Fotky receptu Zeleninový kapr :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!