Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelí kysané ve sklenici

fotka Zelí kysané  ve sklenici
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zelí kysané ve sklenici:

1 hlávka zelí  | 2 lžíce sůl  | 1 lžička kmín vcelku  | 1 menší cibule

Postup přípravy receptu Zelí kysané ve sklenici:

Zelí očistíme, nakrájíme na proužky, cibuli očistíme, nakrájíme na kostky. Promícháme se solí, kmínem, dáme do sklenic, uzavřeme víčka. Necháme asi 3 týdny v teplu, víčka utahujeme průběžně. Že je zelí vykvašené poznáme podle toho, že se vypouklá víčka stáhnou, zelí je vykvašené. Uklidíme do chladu. Není nutné konzervovat, je vynikající, jako zelí ze soudku. Musí se dělat ze zimního zelí.


Fotky receptu Zelí kysané ve sklenici:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelí kysané ve sklenici
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !