Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelí kysané ve sklenici

fotka Zelí kysané  ve sklenici
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zelí kysané ve sklenici:

1 hlávka zelí  | 2 lžíce sůl  | 1 lžička kmín vcelku  | 1 menší cibule

Postup přípravy receptu Zelí kysané ve sklenici:

Zelí očistíme, nakrájíme na proužky, cibuli očistíme, nakrájíme na kostky. Promícháme se solí, kmínem, dáme do sklenic, uzavřeme víčka. Necháme asi 3 týdny v teplu, víčka utahujeme průběžně. Že je zelí vykvašené poznáme podle toho, že se vypouklá víčka stáhnou, zelí je vykvašené. Uklidíme do chladu. Není nutné konzervovat, je vynikající, jako zelí ze soudku. Musí se dělat ze zimního zelí.


Fotky receptu Zelí kysané ve sklenici:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelí kysané ve sklenici
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles