Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelný koláč s uzeným masem a smetanou

fotka Zelný koláč s uzeným masem a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zelný koláč s uzeným masem a smetanou:

400 g list. těsta  | 30 g slaniny  | 1 cibule  | 750 ml steril. zelí  | 200 g uzeného masa  | 5 lžiček cukru  | 2 vejce  | 1 lžička kmínu  | 50 ml mléka  | 200 g zakys. smetany  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Zelný koláč s uzeným masem a smetanou:

Slaninu nadrobno nakrájejte a zpěňte na ní nakrájenou cibuli. Pak přidejte na nudličky nakrájené uzené maso, zelí (část nálevu vylijte), cukr, kmín a duste, až se všechna tekutina odpaří.
Listové těsto rozválejte (kousek si odložte na mřížky navrch koláče), vyložte jím koláčovou formu (okraje těsta zvedněte) a naplňte podušeným - vychladlým zelím se slaninou a uzeným.
V hrnku rozmíchejte smetanu s vejci, mlékem a špetkou solí, směs nalijte na koláč a pokryjte mřížkou z odloženého kousku listového těsta.
Zelný koláč vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte dozlatova asi 35 - 40 minut.


Fotky receptu Zelný koláč s uzeným masem a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelný koláč s uzeným masem a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !