Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.03. 2025
Dnes má svátek Tomáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žilinský broskvovník

fotka Žilinský broskvovník
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Žilinský broskvovník:

500 g broskví  | 125 g hladké mouky  | 130 g moučkového cukru  | 1 lžička prášku do pečiva  | 750 ml mléka  | 4 vejce  | 2 vanilky  | 2 lžíce moučkového cukru  | 250 ml šlehačkové smetany

Postup přípravy receptu Žilinský broskvovník:

Broskve vypeckujeme. Vejce a cukr vyšleháme, přidáme vanilku a mouku s práškem do pečiva. Mléko zahřejeme a broskve 2 minuty povaříme. Lehce okapané je vmícháme do těsta.
Těsto vylijeme do vymazané dortové formy a pečeme asi 40 minut. Po upečení posypeme cukrem, podáváme se šlehačkou.


Fotky receptu Žilinský broskvovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žilinský broskvovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !