Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Živáňská pečeně v alobalu

fotka Živáňská pečeně v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Živáňská pečeně v alobalu:

4 vepřové kotlety bez kosti  | 10-12 menších brambor  | 2 klobásy  | 2 cibule  | 12 plátků anglické slaniny  |  sůl  |  pepř  |  mletý kmín  |  sladká paprika

Postup přípravy receptu Živáňská pečeně v alobalu:

Velké obdélníky alobalu. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, tipla bych tak 1-1,5 cm. Na alobal nalijeme lžíci oleje, naskládáme brambory, které posolíme okmínujeme, dávám mletý kmín. Na brambory položíme naklepaný vepřový řízek nebo kotletu bez kosti, kterou jsme osolili a opepřili. Zasypeme lehce sladkou paprikou. Dál posypeme na kolečka nakrájenou půlkou klobásy, na to tak půlku pokrájené cibule na větší kousky, ještě osolíme a opepříme a navrch položíme několik slabých plátků anglické slaniny. To vše zabalíme do alobalu a dáme minimálně na hodinu do předehřáté trouby. Je to výborné!!


Fotky receptu Živáňská pečeně v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Živáňská pečeně v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky