Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlina po domácku jahodová

fotka Zmrzlina po domácku jahodová
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zmrzlina po domácku jahodová:

300g moučkového cukru  | 300ml mléka  | 200ml smetany ke šlehání  | 2 vejce  | 300g jahod

Postup přípravy receptu Zmrzlina po domácku jahodová:

Den předem dáme nádobu výrobníku zmrzliny do mražáku.
Jahody očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
Utřeme žloutky s polovinou cukru.
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého všleháme druhou polovinu cukru.
Také ušleháme šlehačku ze smetany ke šlehání.
Smícháme sníh se šlehačkou, všleháme také mléko a opatrně vmícháme utřené žloutky a nakrájené jahody.
Vzniklou směs nalijeme do nádoby výrobníku zmrzlin.


Fotky receptu Zmrzlina po domácku jahodová:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlina po domácku jahodová
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !