Višně opereme a necháme odkapat v sítu. Odkapávající šťávu zachytíme do misky. Želatinu necháme změknout ve studené vodě po dobu asi 5 minut. Vanilkové lusky podélně nařízneme a vyškrábeme vnitřek. Vyškrábaný vnitřek vanilkových lusků dáme spolu se žloutky, práškovým a vanilkovým cukrem do mísy a ručním šlehačem spuštěným na nejvyšší otáčky ušleháme do pěny.
Želatinu vyjmeme z vody, důkladně ji vymačkáme a pak rozpustíme v hrnci při mírné teplotě. Přidáme ji k pěnové hmotě a dobře rozmícháme.
Do krému pozorně přimícháme jogurt. Necháme asi 5 minut odstát v chladu, aby krém začal trochu želírovat.
Z celkového množství višní rozdělíme asi 3/4 do 4 pohárů. Krém nám trochu změkl, proto ho ještě jednou našleháme. Přidáme jej do pohárů a necháme ještě jednu hodinu chladit. Poháry ozdobíme zbývajícími višněmi a rozmělněnými piškoty.
Fotky receptu Jogurtový krém s višněmi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!