Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Znojemský pstruh

fotka Znojemský pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Znojemský pstruh:

4 pstruzi  | 20 g maggi harmonie chuti  | 1 g pepře  | 100 g cibule  | 40 g margarínu  | 40 g citronová šťáva  | 125 ml suchého bílého vína  | 80 g sladká smetana  |  žloutek  | 80 g sladkokyselé okurky  | 10 g zelené petrželky  | 80 g kaparů a sardelových řezů

Postup přípravy receptu Znojemský pstruh:

Z dobře omytých pstruhů odřízneme ploutve a ryby opepříme a ochutíme MAGGI Harmonií chuti. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Pekáč vymažeme margarínem, poklademe nakrájenou cibulí, dále vložíme pstruhy, které zastříkneme bílým vínem a citronovou šťávou. Přikryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a dusíme přikryté pstruhy v troubě předehřáté (180 °C) asi 30 minut. Mezitím rozšleháme žloutek ve sladké smetaně a přidáme k podušeným pstruhům. Do takto připravené omáčky vložíme jemně nakrájené okurky a posekanou zelenou petrželku a dále nasekané kapary a drobně nakrájené sardelové řezy(nemusí být).
Případně dosolíme a podáváme.


Fotky receptu Znojemský pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Znojemský pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !