Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žralok na roštu

fotka Žralok na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žralok na roštu:

4 steaky žraloka  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce chilli omáčky  | 2 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce zelené petrželky  | 75 ml citronové šťávy

Postup přípravy receptu Žralok na roštu:

Chilli omáčku, sójovou omáčku, petrželku a citronovou šťávu promícháme a polijeme jí steaky ze žraloka. Přikryjeme a dáme na pět až šest hodin do lednice. Potom žraločí steaky opékáme na roštu deset minut z jedné a deset minut z druhé strany. Ke konci si v kastrůlku rozpustíme máslo, nalijeme zbytky marinády, povaříme minutu a touto omáčkou poléváme žraloka na talíři.


Fotky receptu Žralok na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žralok na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky