Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žralok na roštu

fotka Žralok na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žralok na roštu:

4 steaky žraloka  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce chilli omáčky  | 2 lžíce sójové omáčky  | 2 lžíce zelené petrželky  | 75 ml citronové šťávy

Postup přípravy receptu Žralok na roštu:

Chilli omáčku, sójovou omáčku, petrželku a citronovou šťávu promícháme a polijeme jí steaky ze žraloka. Přikryjeme a dáme na pět až šest hodin do lednice. Potom žraločí steaky opékáme na roštu deset minut z jedné a deset minut z druhé strany. Ke konci si v kastrůlku rozpustíme máslo, nalijeme zbytky marinády, povaříme minutu a touto omáčkou poléváme žraloka na talíři.


Fotky receptu Žralok na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žralok na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles