Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Žralok na roštu:
4 steaky žraloka
| 1 lžíce másla
| 2 lžíce chilli omáčky
| 2 lžíce sójové omáčky
| 2 lžíce zelené petrželky
| 75 ml citronové šťávy
Postup přípravy receptu Žralok na roštu:
Chilli omáčku, sójovou omáčku, petrželku a citronovou šťávu promícháme a polijeme jí steaky ze žraloka. Přikryjeme a dáme na pět až šest hodin do lednice. Potom žraločí steaky opékáme na roštu deset minut z jedné a deset minut z druhé strany. Ke konci si v kastrůlku rozpustíme máslo, nalijeme zbytky marinády, povaříme minutu a touto omáčkou poléváme žraloka na talíři.
Fotky receptu Žralok na roštu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!