½ konzervy kukuřičných zrn (200 g)
| 100 g kuřecích prsních řízků
| 100 g polenty (kukuřičná krupice)
| sůl
| malá špetka pepře
| několik snítek bazalky
Postup přípravy receptu Zrnka slunce:
Kukuřici necháme okapat, nálev uschováme. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
Nálev z kukuřice dolijeme vodou na 400 ml a dáme do hrnce. Přidáme kukuřici a polentu a přivedeme k varu. Přidáme maso a na mírném plameni vaříme pod pokličkou asi 5-10 minut. Občas zamícháme. Dochutíme solí a pepřem. Omyjeme bazalku, lístky nastříháme do hotového jídla.
Fotky receptu Zrnka slunce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!