Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s fazolkou

fotka Jehněčí s fazolkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí s fazolkou:

600 g jehněčího masa  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 2 stroužky česneku  |  mletá červená paprika  | 100 ml masového vývaru  | 2 rajčata  | 200 g fazolových lusků  | 150 ml kysané smetany  | 1 lžička hladké mouky  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Jehněčí s fazolkou:

Jehněčí karé nakrájíme na řízky /i s kostí/, očistíme od blan, mírně naklepeme, osolíme a z obou stran opražíme na oleji. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, papriku, podlijeme vývarem a dusíme. Po 20 minutách přidáme nakrájené rajčata, když změknou, maso odložíme z ohně.
Fazolku očistíme, umyjeme a uvaříme ve slané vodě. Když změkne, přimícháme smetanu s moukou a krátce povaříme.


Fotky receptu Jehněčí s fazolkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s fazolkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !