Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.07. 2025
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ajvar

fotka Ajvar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ajvar:

800 g červené papriky  | 400 g lilku  | 1 menší pálivá paprička  | 6 stroužků česneku  |  olej  | 2,5 dcl vinného octa  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ajvar:

Lilek oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky rozpůlíme a zbavíme semínek. Do hrnce vlijeme 3/4 litru vody, 1/4 litru octa a trochu oleje a uvedeme do varu. Vložíme lilek a papriku, povaříme pět minut a scedíme. Lilek a papriku spolu s pálivou papričkou zbavenou semínek umeleme strojkem na maso nebo rozmixujeme a dobře promícháme. Do hrnce dáme olej, vložíme zeleninu a dáme na malý plamen. Za stálého míchání vaříme na menším plameni dokud hmota nezhoustne (aspoň kolem hodiny). Deset minut před koncem přidáme nasekaný česnek, sůl a pepř. Pokud chceme ajvar skladovat, musíme ho potom ještě ve sklenicích zavařit.



Fotky receptu Ajvar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ajvar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !