Použité suroviny receptu Aljašská treska s francouzskými brambory:
800 g filetů aljašské tresky
| 1/2 brokolice
| Těstíčko:
| 3 lžíce hladké mouky
| koření na ryby
| 1 vejce
| 1 lžíce mléka
| sůl
| pepř
| Francouzské brambory:
| 1 a 1/2 kg brambor
| francouzské koření
Postup přípravy receptu Aljašská treska s francouzskými brambory:
Filety poklademe na pekáč. Půlkou těstíčka zalijeme jednu polovinu filet a do druhého těstíčka přikrájíme nadrobno nakrájenou brokolici, kterou jsme předtím 5 minut povařili ve vařící vodě. Dáme zapéct. Brambory omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a zasypeme francouzským kořením. Dáme péci.
Fotky receptu Aljašská treska s francouzskými brambory: