Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Aljašská treska s francouzskými brambory

fotka Aljašská treska s francouzskými brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Aljašská treska s francouzskými brambory:

800 g filetů aljašské tresky  | 1/2 brokolice  |  Těstíčko:  | 3 lžíce hladké mouky  |  koření na ryby  | 1 vejce  | 1 lžíce mléka  |  sůl  |  pepř  |  Francouzské brambory:  | 1 a 1/2 kg brambor  |  francouzské koření

Postup přípravy receptu Aljašská treska s francouzskými brambory:

Filety poklademe na pekáč. Půlkou těstíčka zalijeme jednu polovinu filet a do druhého těstíčka přikrájíme nadrobno nakrájenou brokolici, kterou jsme předtím 5 minut povařili ve vařící vodě. Dáme zapéct. Brambory omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a zasypeme francouzským kořením. Dáme péci.


Fotky receptu Aljašská treska s francouzskými brambory:

Aljašská treska s francouzskými brambory
Aljašská treska s francouzskými brambory
Aljašská treska s francouzskými brambory
Aljašská treska s francouzskými brambory
Aljašská treska s francouzskými brambory
Fotky vložil: katyakaty,mispule,mariesv 
Hodnocení receptu Aljašská treska s francouzskými brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !