Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččiny zelné křupánky

fotka Babiččiny zelné křupánky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Babiččiny zelné křupánky:

400 g kyselého zelí  | 500 g hladké mouky  | 150 g sádla  | 1 vejce  |  tlučený kmín na posypání

Postup přípravy receptu Babiččiny zelné křupánky:

Na vále zpracujeme mouku se sádlem, s vymačkaným a pokrájeným zelím, špetkou soli a vejcem. Vyválíme placku asi 3/4cm silnou. Válečkem ji přeneseme na plech a nožem nakrájíme na čtverečky (nerozdělujeme je). Posypeme je solí a kmínem, chcete-li. Pečeme v prudší troubě do zlatohněda a pak čtverečky od sebe oddělíme. Příloha: Podáváme je k čaji, nebo vínu, ale jsou moc dobré s navršenou lžičkou kyselé smetany, nebo polité škvarečky.



Fotky receptu Babiččiny zelné křupánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččiny zelné křupánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !