Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bábovka Jagovka

fotka Bábovka Jagovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bábovka Jagovka :

2 hrnky polohrubé mouky  | hrnek mléka  | 1/3 hrnku oleje  | hrnek cukru krystal  | 2 vejce  | kandované ovoce nasekat!!  | potravinářké barvivo  | ždibec cukru na prášek v hmoždíři na ozdobení  | prášek do pečiva  | nasekané ořechy nasekat!!

Postup přípravy receptu Bábovka Jagovka :

Mouku s cukrem a práškem do pečiva nasypte do mísy, přijilte mléko a olej a míchejte, míchejte, dobře míchejte, promíchejte. Do promíchané směsi rozptylte nasekané ořechy a kandované ovoce. Těsto rozdělte do čtyř misek, do každé rafinovaně přidejte jiné potravinářské barvivo a promíchejte. Do vymazané a vysypané formy postupně lijte jednotlivé části obarveného těsta. Uvrhněte do mírně rozehřáté trouby a pečte 1/2 až 3/4 hodiny za stálého mumlání ježibabího zaklínadla : Perpendiculum perpendicula talpa!(Smích..)Upečenou báábovku posypte práškovým cukrem, ozdobte ovocem a pak už jen ohromujte nedočkavé oběti!


Fotky receptu Bábovka Jagovka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovka Jagovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !