Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bábovka s opilou hruškou

fotka Bábovka s opilou hruškou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bábovka s opilou hruškou:

20 dkg polohrubé mouky  | 20 dkg moučkového cukru  | 1 1/2 dl oleje  | 1 dl mléka  | 4 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 1 velká zralá hruška  | 1 prášek do pečiva  | 2 dl rumu

Postup přípravy receptu Bábovka s opilou hruškou:

Hrušku den předem oloupeme, bez jadřince nakrájíme na malé kostičky, zalijeme rumem. Vyšleháme žloutky s vanilkovým i moučkovým cukrem, přilijeme mléko, olej. Lehce zapracujeme tuhý sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva. Vmícháme hrušky (bez rumu). Těstem vyplníme dobře vymazanou a hrubou moukou vysypanou bábovkovou formu. Pečeme asi 50 minut při teplotě 160°C. Po vychladnutí pocukrujeme.


Fotky receptu Bábovka s opilou hruškou:

Bábovka s opilou hruškou
Bábovka s opilou hruškou
Fotky vložil: rojana 
Hodnocení receptu Bábovka s opilou hruškou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !