Postup přípravy receptu Bábovka s želé bombóny:
Do mísy dáme mouku, cukr, tři pořádné špetky soli, strouhanou kůru, droždí, vejce, žloutek a vlažné mléko. Všechno dobře zaděláme a nakonec vařečkou zapracujeme rozinky, ořechy a bombóny nakrájené na kusy. Necháme asi půl hodiny na teple vykynout. Dáme na vál, propracujeme, vyválíme váleček a vložíme do pořádně vymaštěné bábovkové formy rozpuštěným máslem. Máslo pokapeme i na povrchu. Necháme dalších 10 minut kynout.
Pečeme v předehřáté troubě - prvních 5 minut zprudka - asi při 200 stupních, pak zmírníme na 170 a dopékáme dalších 30 - 35 minut.
Bábovku s formou dáme na mokrý hadřík a necháme 1/4 hodiny prochladnout. Kdybychom ji vyklopili hned, těsto by se mohlo srazit. Vyklopenou bábovku nacukrujeme a necháme vychladnout.