Vložil: | Laira |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Balkánská pečená makrela :
4 ks makrely
| 1 kg brambor
| petrželová nať
| sůl
| olivový olej
| drcené nové koření
| pepř
Postup přípravy receptu Balkánská pečená makrela :
Oloupané brambory rozkrájíme na čtvrtky nebo na čtverečky. Pekáček vymažeme olejem. Brambory do něj naskládáme, pokapeme je olejem. Mírně posolíme a dáme péct. Když jsou brambory skoro měkké, přidáme do pekáčku očištěné a opláchnuté ryby, poprášíme je drceným novým kořením a pepřem a pekáček dáme znovu do trouby. Pečeme ještě asi 20 minut. Hotová balkánská pečená makrela se na talíři ozdobí petrželovou natí.
Fotky receptu Balkánská pečená makrela :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!