Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlíva ústřičná v čínském karamelu

fotka Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hlíva ústřičná v čínském karamelu:

30 dkg hlívy ústřičné  | 2 polévkové lžíce cukru  | 2 polévkové lžíce octa  |  sójová omáčka  | 2 polévkové lžíce stolního oleje  | 1 balení čínských bezvaječných nudlí  | 30 dkg rajčat  | 20 dkg paprik  | 20 dkg brokolice  | 30 dkg čínského zelí  | 2 pórky

Postup přípravy receptu Hlíva ústřičná v čínském karamelu:

Zeleninu nakrájíme na drobné kousky a nudle uvaříme podle návodu. Na čínské pánvi rozpálíme olej přidáme ocet a cukr. Vytvoří se karamel do kterého přidáme na proužky nakrájenou hlívu, promícháme a zvolna opékáme, potom přidáme nakrájenou zeleninu, opět promícháme a dále dusíme. Prolíváme sójovou omáčkou a po 10 minutách přidáme uvařené nudle. Znovu lehce promícháme a opečeme. Podáváme v miskách s čínskými hůlkami.




Fotky receptu Hlíva ústřičná v čínském karamelu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !