Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.10. 2025
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrudžanské jídlo

fotka Dobrudžanské jídlo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Dobrudžanské jídlo:

240 g paprik  | 1 mrkev  | kousek celeru  |  olej  | 200 g cibule  | 60 g rýže  | 320 g rajčat  | 1 pálivá paprika  |  zelená petržel  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Dobrudžanské jídlo:

Nadrobno nakrájíme cibuli, mrkev a celer a vložíme je do studeného tuku s malým množstvím vody a soli. Dusíme až do vypaření vody potom vložíme papriky nakrájené na plátky, rajčata a neuvařenou rýži. Rozmícháme s horkou vodou v poměru 3 díly horké vody k 1 dílu studené vody. Posypeme zelenou petrželí, pálivou paprikou a zapečeme. Hotové jídlo ochutíme pepřem, přikryjeme pokličkou a necháme odstát 10 minut.


Fotky receptu Dobrudžanské jídlo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dobrudžanské jídlo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !