Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bezmasé lečo:
1,5 kg zelené papriky
| 500 g rajčat
| 300 g cibule
| trochu oleje
| 15 vajec
| trochu soli
| trochu pepře
Postup přípravy receptu Bezmasé lečo:
Očištěnou, omytou zelenou papriku nakrájíme na nudličky nebo tenká kolečka, rajčata na menší plátky. Na rozpáleném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku a rajčata, sůl, pepř a vše dusíme doměkka. Před dokončením přidáme rozšlehané a osolené vejce a mícháme do částečného zhoustnutí. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo chléb.
Fotky receptu Bezmasé lečo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!