Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borovanské dobré řezy

fotka Borovanské dobré řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Borovanské dobré řezy:

450 g hladké mouky  | 80 g Hery  | 150 g cukr krupice  | 4-5 kusu banánů  | 1 ks kypřící prášek  | 12 lžic mléka  |  dětské piškoty  |  kakao  | KRÉM-  | 200g hery  | 150g moučkový cukr  | 2ks vanilkové cukry  | 2ks vanilkové pudinky

Postup přípravy receptu Borovanské dobré řezy:

Zaděláme suroviny v těsto a rozdělíme na dvě části, do jednoho vpracujeme kakao. Z každého vyválíme placku, kterou dáme každou zvlášť upéct, při teplotě - 150 - 200 stupňů, asi 15 minut. Na krém si uvaříme pudink a utřeme s máslem do hladka. Na vychladlou placku namažeme část krému, poklademe piškotami a na kolečka nakrájené banány poskládáme na piškoty a zamažeme zbytkem krému. Přiložíme druhou kakaovou placku a zakryjeme plechem. Necháme uležet do druhého dne v chladu či v lednici. Nakonec polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem, nebo ořechy.


Fotky receptu Borovanské dobré řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Borovanské dobré řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !