Vložil: | Lojzinkaa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bosenský guláš:
400 g skopového masa
| 400 g bůčku
| 500 g fazolek
| 2 cibule
| 1 lžička mleté papriky
| 5 rajčat
| 60 g sádla
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Bosenský guláš:
Skopové i vepřové maso nakrájíme na kostky. Na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a maso prudce osmahneme. Pak přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a dusíme za občasného podlévání.
Fazolky zbavíme vláken, nakrájíme na poloviny a přidáme k téměř měkkému masu a dodusíme.
Fotky receptu Bosenský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!