Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bostrenco

fotka Bostrenco
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bostrenco:

500 g rýže  | 1l mléka  | 300 g cukru  | 3 vejce  |  nastrouhaná kůra z 1 pomeranče a 1 citronu  | 300 g bílé strouhanky  | 200 g hrozinek  | 3 štamprdlata rumu  | 6 hrníčků espresso kávy  | 150 g sušených fíků - najemno nakrájených  | 150 g kukuřičné moučky  | 200 g kakaa v prášku  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 kg hrušek a jablek, na kostky, nebo plátky nakrájených

Postup přípravy receptu Bostrenco:

Uvařit rýži v trochu osolené vodě do měkka. Vložit ostatní ingredience do kastrolu a vařit je za stálého míchání po několik minut. Potom zamíchat dovnitř rýži. Je-li směs příliš suchá, tak přidat trochu vlažného mléka.

Vložit směs do máslem vymazané velké dortové formy se snimatelným okrajem a péct v předehřáté troubě na nižší teplotu po 1 hodinu.

Vyjmout z formy na servírovací mísu a před podáváním pocukrovat mletým cukrem.

TIP: Nemáte-li velkou formu, upečte z poloviční dávky, nebo ve dvouch formách.


Fotky receptu Bostrenco:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bostrenco
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !