Použité suroviny receptu Bramborový mininákyp s lilkem a rybími prsty:
½ většího lilku
| 1 velmi malá cibule
| máslo
| Solčanka
| sójová omáčka
| 2 brambory
| mléko
| 2 rybí prsty
Postup přípravy receptu Bramborový mininákyp s lilkem a rybími prsty:
Brambory uvaříme doměkka ve slané vodě. Zatímco se vaří, osmahneme si na másle nadrobno nakrájenou cibuli a lilek nakrájený na kostičky. Ochutíme Solčankou a sójovou omáčkou a dusíme s troškou vody asi 10 minut. Případnou přebytečnou tekutinu necháme odpařit.
Uvařené brambory slijeme a přimícháme k nim kousek másla a přilijeme tolik teplého mléka, aby vznikla středně hustá kaše. Lilkovou směs přimícháme k bramborové kaši a tuto směs dáme do malé zapékací mističky. Zapečeme v troubě a mezitím si na oleji osmažíme rybí prsty. Podáváme všechno dohromady. Můžeme podávat i samotné bez rybích prstů.
Fotky receptu Bramborový mininákyp s lilkem a rybími prsty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!