Použité suroviny receptu Brambory s pórkem a uzeným masem:
600 g brambor uvařených ve slupce
| 150 g uzeného masa
| 1 větší pór
| 100 g uzené slaniny
| 1 svazek ředkvičky
| sůl
| drcený kmín
| olej
| 4 vejce
| 1 mladá cibulka
Postup přípravy receptu Brambory s pórkem a uzeným masem:
Oloupané brambory nakrájíme na osminky. Kostičky slaniny opražíme, přidáme brambory a chvíli je opékáme. Pór nakrájíme na kolečka, maso na kostičky a přidáme k bramborám. Osolíme, posypeme kmínem, podlijeme vodou, nakonec přidáme nakrájené ředkvičky a krátce podusíme. Z vajec připravíme volské oká a položíme na každou porci brambor. Posypeme nakrájenou mladou cibulkou.
Fotky receptu Brambory s pórkem a uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!