Použité suroviny receptu Brambory se zelím a Hermelínem:
1 kg brambor
| 500 g zelí
| 200 g uzeného masa
| 2 cibule
| 0,2 dcl oleje
| 2 klobásy
Postup přípravy receptu Brambory se zelím a Hermelínem:
Brambory uvaříme a necháme zchladnout. Mezitím si nakrájíme cibuli, na pánev dáme trochu oleje a cibuli trochu orestujeme na oleji. Pak přidáme pytlík zelí (nemusíme celý). Dále můžeme dle chuti přidat uzené maso nebo klobásu (záleží dle chuti). Pak přidáme rozšťouchané brambory (místo šťouchání je můžeme nakrájet sítkem na bramborový salát) a vše smícháme. Nejlepší je brambory se zelím podávat s hermelínem, ale dle chuti s čímkoliv.
Fotky receptu Brambory se zelím a Hermelínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!