Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brambory zapečené se zelím a s uzeným masem

fotka Brambory zapečené se zelím a s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory zapečené se zelím a s uzeným masem:

800 g brambor uvařených ve slupce  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 500 g kysaného zelí  | 1 lžička drceného kmínu  | 1 bobkový list  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | na vymazání olej  | 100-150 g uvařeného uzeného masa  | 100 ml smetany  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Brambory zapečené se zelím a s uzeným masem:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí, kmín, bobkový list, osolíme a opepříme a krátce podusíme. Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno navrstvíme zelí, nakrájené nebo umleté uzené maso a plátky brambor. Zalijeme smetanou rozmíchanou s vejcem, vložíme do předehřáté trouby a zapékáme asi 15 minut dozlatova.


Fotky receptu Brambory zapečené se zelím a s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené se zelím a s uzeným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !