Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brioškový chléb

fotka Brioškový chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Brioškový chléb:

100 g másla  | 1,5 lžíce cukru  | 0,5 lžičky soli  | dle potřeby: žloutek na potření  | 350 g polohrubé mouky  | 10 g droždí  | 5 lžic mléka  | 3 vejce  | dle potřeby: tuk na vymazání formy

Postup přípravy receptu Brioškový chléb:

Smícháme mouku, sůl a máslo. Droždí rozmícháme s cukrem, vlažným mlékem a vejci. Všechny suroviny zpracujeme nejlépe elektrickým hnětačem. Přikryté těsto necháme na nepříliš teplém místě dvě hodiny kynout, znovu prohněteme a necháme dalších 30 až 50 minut dál kynout. Objem se zdvojnásobí. Hranatou formu vymažeme tukem, přeneseme do ni těsto. Ušleháme žloutek s vodou a potřeme jím chléb. Znovu necháme chvíli kynout. V předehřáté troubě pečeme asi 30 minut.


Fotky receptu Brioškový chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brioškový chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles