Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvovník

fotka Broskvovník
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Broskvovník:

1 hrnek hrubé mouky  | 1 hrnek hladké mouky  | 2 hrnky cukr moučka  | půlka másla  |  vejice  |  droždí  |  tuk  |  tvaroh  |  žloutek  | 3 lžice cukru  | 1ks vanilkového cukru  |  broskve

Postup přípravy receptu Broskvovník:

Hrubou a hladkou mouku se solí a moučkovým cukrem prosijeme do mísy, přidáme změklé máslo, rozdrobené droždí, vejce a zpracujeme v hladké těsto. Nenecháme kynout a ihned dále zpracováváme. Těsto vyválíme na pomoučeném válu na plát o tloušťce 5 mm a vykrajujeme větší kolečka nebo čtverečky, které klademe na vymazaný plech. Každý koláček trochu promáčkneme, naplníme tvarohem smíchaným se žloutkem a cukrem a poklademe plátky broskví. Okraje potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Před koncem pečení můžeme k broskvím přidat ostružiny.


Fotky receptu Broskvovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !