Použité suroviny receptu Broskvovo-jogurtová zmrzlina:
1 konzerva (850ml) broskví
| sáček vanilkového cukr u
| 150 g jogurtu
| 100 g šlehačky
Postup přípravy receptu Broskvovo-jogurtová zmrzlina:
Broskve necháme okapat. Tři poloviny rozkrájíme na kostičky, zbytek broskví rozmixujem s vanilkovým cukrem. Přidáme jogurt. Šlehačku ušleháme dotuha a smícháme s kostičkami broskve. Vzniklou hmotu naplníme do 4 formiček 150 ml, do každé vložíme vždy jednu kovovou lžičku a to vše dáme nejméně na 4 hodiny do mrazáku. Před podáváním ponoříme dno formičky krátce do horké vody a nanuk vytáhneme.
Doba přípravy: 4 hodiny a 10 minut.
Fotky receptu Broskvovo-jogurtová zmrzlina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!