Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.03. 2025
Dnes má svátek Kazimir
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinková bábovka

fotka Brusinková bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brusinková bábovka:

5 ks žloutků  | 1 balíček prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 200 g polohrubé mouky  | 100 g špaldové mouky  | 250 g cukru moučka  | 300 g másla  | 5 ks bílků  | 200 g sušené brusinky

Postup přípravy receptu Brusinková bábovka:

Ve šlehači vyšleháme změklé máslo a cukr. Vejce oddělíme od bílku. Žloutky pak přidáme do šlehače a vše dobře vyšleháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh, který přidáme do základu. Směs průbežně šleháme. Nakonec přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva.

Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu těsta smícháme s kakaem a druhou s brusinkami.

Bábovku můžeme péct nejen v troubě ve vymazané formě na bábovku, ale rovněž v domácí pekárně. Tahle bábovka je upečená v domácí pekárně program Pečení.

Těsto do formy střídavě plníme vrstvou kakaového těsta a těsta s brusinkami.

V troubě pečeme přibližně 60 minut při 175 °C. Nakonec posypeme brusinkovou bábovku moučkovým cukrem.



Fotky receptu Brusinková bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brusinková bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !