Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bublanina do remosky

fotka Bublanina do remosky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bublanina do remosky:

300 g třešní (nebo jineho ovoce)  | 120 g polohrubé mouky  | 120 g cukru  | 120 g Rama Crème Bonjour kostka  | 3 ks vejce  | špetku soli  | špetku kypřícího prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Bublanina do remosky:

Vejce ušleháme s polovinou cukru do pevné pěny a druhou polovinu utřeme s Ramou. Smícháme vše dohromady a pozvolna přidáváme prosátou mouku se špetkou soli a kypřícího prášku. Těsto vylijeme do remosky vyložené papírem na pečení a na povrch poklademe třešně. Bublaninu pečeme asi 30 minut dozlatova.


Fotky receptu Bublanina do remosky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bublanina do remosky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles