Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bublanina do remosky

fotka Bublanina do remosky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bublanina do remosky:

300 g třešní (nebo jineho ovoce)  | 120 g polohrubé mouky  | 120 g cukru  | 120 g Rama Crème Bonjour kostka  | 3 ks vejce  | špetku soli  | špetku kypřícího prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Bublanina do remosky:

Vejce ušleháme s polovinou cukru do pevné pěny a druhou polovinu utřeme s Ramou. Smícháme vše dohromady a pozvolna přidáváme prosátou mouku se špetkou soli a kypřícího prášku. Těsto vylijeme do remosky vyložené papírem na pečení a na povrch poklademe třešně. Bublaninu pečeme asi 30 minut dozlatova.


Fotky receptu Bublanina do remosky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bublanina do remosky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj