10 špekáčků
| 2 velké cibule
| 1 střední láhev kečupu
| 1/2 litru černého piva
| několik kuliček černého pepře a nového koření
| 2 bobkové listy
| podle chuti: bobkové listy, podle chuti: sušené, čerstvé nebo nakládané chilli papričky, feferonky nebo beraní rohy
Postup přípravy receptu Buřty na černém pivu:
Buřty překrojíme podélně na polovinu a nařízneme oba konce. Naskládáme je do pekáče nebo na hlubší plech. Přidáme koření a papričky a hustě zasypeme cibulí nakrájenou na "céčka". Polijeme rovnoměrně kečupem a zalijeme pivem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia asi 2 hodiny. Po hodině promícháme. Omáčka musí být hustá. Podáváme s čerstvým chlebem. Vhodným nápojem je bez diskuse pivo.
Fotky receptu Buřty na černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!